Helder en Intens Coaching

Leert je anders kijken naar hoogsensitiviteit

Lente … wat een heerlijk seizoen is dat toch! Frisse nieuwe blaadjes aan de bomen, zoveel bloemen al, ik word er altijd vrolijk van.

Als de winter vergelijkbaar is met de nacht – donker, stil, rust, naar binnen keren, is het voorjaar te vergelijken met de ochtend – fris, nieuw, beginnen, ideeën opdoen, plannen maken! Een frisse wind waait alle spinnenwebben van de herfst en winter weg.
Bij mij borrelt en stroomt het weer volop, na een flink aantal maanden waarin alles een beetje stil leek te staan. Ik was meer aan het herkauwen van oude patronen en overtuigingen, en voelde geen drang om nieuwe dingen te ondernemen. Nu is dat heel anders, zoals je hieronder kunt lezen.

Hoe gaat het met jou, deze lente? Stroomt het bij jou ook, of ben je nog aan het wachten tot de zaden opkomen?

In deze infomail een aantal nieuwtjes:

  • De workshop Verweven Leven met nieuwe data
  • Een nieuw blog van Helder en Intens
  • Nieuw werk van DradenLeven
  • En als toegift een nadenkertje

Als jij een draad bent, welke kleur heeft die dan?

Ken je dat? Je leven is druk, vol, rommelig – je bent de draad kwijt.

Je hebt iets nieuws nodig! Een frisse kijk, nieuwe inzichten, inspiratie om anders met je tijd en je werk om te gaan.

Hoe zou het zijn als je al die draadjes uit elkaar kon zoeken en opnieuw in elkaar verwerken? Je krijgt dan heldere ideeën over wat je wel en wat je niet wilt. En je kunt beslissen hoe je het nu anders gaat aanpakken met die nieuwe inzichten!

Doe mee met de workshop Verweven Leven: om al die draadjes in je leven eens grondig uit te zoeken en op een nieuwe manier in elkaar te weven. Je vindt je draad weer terug en kunt heldere keuzes maken hoe je verder gaat. Intuïtief, creatief, samenhang en overzicht.

Eerstvolgende datum: 27 juni, van 10.30-15.30 uur, bij Het Vijfde Huis in Gouda – je bent van harte welkom! 

  • Meer info nodig? Kijk op www.helderenintens.nl/verweven
  • Meld je aan en doe mee: info@helderenintens.nl / 06-5261 8162
  • Voor een heel nieuwe kijk op oude patronen en overtuigingen!
  • Kun je niet op deze datum? Neem contact op voor een individuele sessie, of met een eigen groepje van max. 4 personen

Zoveel draden!

Als je symbolisch kijkt naar je leven, kun je je voorstellen dat je zelf een draad bent. Die maak je, gewoon door de manier waarop je in elkaar zit, en door hoe jij leeft. Dus jouw draad is altijd anders dan die van wie dan ook, helemaal uniek voor jou. En jouw draad is verbonden met zovele andere draden van de mensen om je heen – hoe leuk is het als je dat zichtbaar kan maken! Dan kun je kijken wat je wilt aanpassen. In dit blog lees je daar wat meer over.
Lees verder …

Nieuws over DradenLeven 

Het allerleukste is wel, dat ik mee mag doen met Pinkst’Art: een kunstroute in de gemeente Zuidplas. Op allerlei locaties in de vier dorpen die bij Zuidplas horen, stellen kunstenaars hun werk tentoon. Het is gratis, en je kunt alle informatie vinden op de website van Pinkst’Art.

Het is op 19 en 20 mei, dus in het Pinksterweekend. Mijn weefwerk kun je vinden in de Muziekschool MozArt, Schubertstraat 50, Nieuwerkerk ad IJssel, geopend van 11.00-17.00 uur. Kijk ook op de website voor een voorproefje, of neem even contact op: 06-5261 8162. Leuk om je te ontmoeten op Pinkst’Art!
Ook heb ik wat nieuw werk op de website gezet: op de homepage zie je een geweven zeegezicht. In de winkel vind je o.a. een prachtige dunne katoenen sjaal in blauw, fuchsia, bordeaux en lila, echt een zomersjaal.

kabels en videoband verweven

Nadenkertje

Een hoop draden in deze infomail … als het maar niet lang-dradig wordt!!!
Denk eens na over deze vraag: 
Wat is een rode draad die door jouw leven loopt? Wat vind je altijd al belangrijk, of wat voor woorden of gebeurtenissen komen iedere keer terug?

Als voorbeeld: bij mij komt creativiteit steeds terug, boeken, en het thema Chaos en Orde.
Hoe is dat bij jou? Wat zegt dat over jou en over de keuzes die je maakt?