Helder en Intens Coaching

Leert je anders kijken naar hoogsensitiviteit

Verweven Leven

De rode draden

Inzicht en samenhang

 

Stel je voor: je leven bestaat uit draadjes. Je bent zelf een draad, die verbonden is met de draden van de mensen om je heen.
Daar zitten hele mooie, leuke draden bij, die soepel passen bij jouw draad.

En er zitten draden bij die je lelijk vindt, die niet mooi kleuren bij die van jou, of die schuren en wringen.
Stel je voor dat je dit zichtbaar kunt maken, zodat je kunt zien wat je zou willen veranderen. Of om te zien waar jouw pijn zit, of om je ontwikkelingsproces helder te krijgen.

Daar wil ik met je aan werken: door je een weefwerk te laten maken op een weefraam. Het weefwerk krijg je na afloop mee, dan kun je het inlijsten of op een andere manier verwerken. We bespreken gaandeweg wat er gebeurt, wat je ziet en voelt, en wat het met je doet. Uiteraard leg ik uit hoe weven werkt – het is niet moeilijk! Lijkt een beetje op matjes vlechten, wat je misschien op de basisschool al eens geleerd hebt.

Ik ben coach èn weefster, en verbind deze twee ambachten hierin met elkaar.

Interesse? Bel (06-5261 8162) of mail (info@helderenintens) me voor meer info of een afspraak.

De sessie duurt ongeveer 2-2,5 uur, en kost € 120,00 incl btw. Het kan in Nieuwerkerk a/d IJssel of in Rotterdam, bij GoodPlace2Work.

 

“De draden weven zich al pratend tot een verdiepend geheel.
De sessie gaf mij daarmee een helend inzicht.”

Vrouw (40)

Personal coach

Mogelijkheden

 

  • Een individuele sessie, met je eigen thema, te boeken als het jou uitkomt. Prijs €135,00 voor een sessie van 2,5-3 uur (inclusief alle materialen, koffie/thee en wat lekkers, individuele aandacht, en je weefwerk als anker).
  • Een kleine groep (maximaal 4 deelnemers), een ochtend of middag. Prijs €100,00 p.p., (inclusief alle materialen, koffie/thee en wat lekkers, individuele aandacht en uitwisseling met elkaar, en je weefwerk als anker).

Heb je vragen?

Neem contact met me op