Helder en Intens Coaching

Leert je anders kijken naar hoogsensitiviteit

Verweven Leven

De rode draden

Inzicht en samenhang

 

Stel je voor: je leven bestaat uit draadjes. Je bent zelf een draad, die verbonden is met de draden van de mensen om je heen.
Daar zitten hele mooie, leuke draden bij, die soepel passen bij jouw draad.

En er zitten draden bij die je lelijk vindt, die niet mooi kleuren bij die van jou, of die schuren en wringen.
Stel je voor dat je dit zichtbaar kunt maken, zodat je kunt zien wat je zou willen veranderen. Of om te zien waar jouw pijn zit, of om je ontwikkelingsproces helder te krijgen.

Daar wil ik met je aan werken: door je een weefwerk te laten maken op een weefraam. Het weefwerk krijg je na afloop mee, dan kun je het inlijsten of op een andere manier verwerken. We bespreken gaandeweg wat er gebeurt, wat je ziet en voelt, en wat het met je doet. Uiteraard leg ik uit hoe weven werkt – het is niet moeilijk! Lijkt een beetje op matjes vlechten, wat je misschien op de basisschool al eens geleerd hebt.

In mei kun je deelnemen aan de workshop – een groepje van maximaal 4 deelnemers, voor zoveel mogelijk persoonlijke aandacht. Ik zorg voor alle materialen, maar je kunt ook iets van jezelf erin verwerken. Iets waar je aan gehecht bent, dat betekenis voor je heeft, of dat je gewoon mooi vindt.

Ik ben coach èn weefster, en verbind deze twee ambachten hierin met elkaar.

Prijs

Groepsworkshop p.p.: € 90,00 (inclusief alle materialen, koffie/thee en wat lekkers, individuele aandacht en uitwisseling met elkaar, en je weefwerk als anker).

Data workshop
woensdag 25 mei, van 14.00 tot 16.30 uur.

NB door omstandigheden kan de workshop op 17 mei helaas toch niet doorgaan! Kan je op 25 mei niet, maar wil je het wel een keer meemaken? Stuur me dan een mail, dan bekijken we wanneer het wel kan.

Plaats
GoodPlace2Work, Rotterdam-Hilligersberg. Goed bereikbaar met OV (trein en/of tram) en auto (betaald parkeren).

 

Geinteresseeerd? Bel (06-5261 8162) of mail (info@helderenintens) voor inschrijven of meer info.

 

“De draden weven zich al pratend tot een verdiepend geheel.
De sessie gaf mij daarmee een helend inzicht.”

Vrouw (40)

Personal coach

Wat ook kan:

  • Een individuele sessie, met je eigen thema, te boeken als het jou uitkomt. Prijs €120,00 voor een sessie van 2,5-3 uur, inclusief alle materialen, koffie/thee en wat lekkers, individuele aandacht, en je weefwerk als anker.
  • Een kleine groep met je eigen vriendinnen of familieleden (max 4 deelnemers), een ochtend of middag, op een moment dat jullie uitkomt. Prijs €90,00 p.p., inclusief alle materialen, koffie/thee en wat lekkers, individuele aandacht en uitwisseling met elkaar, en je weefwerk als anker.

Inschrijven?